İçeriğe geç

Deva Ne Uretiyor

DEVA Holding ne üretiyor?

Deva Holding, Türkiye, Almanya, ABD ve Yeni Zelanda’daki operasyonlarıyla 205 milyon doların üzerinde ciroya sahip olan ve Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan bir ilaç şirketidir. Deva Holding 1958 yılında kurulmuştur. Ülkenin en büyük ikinci ilaç şirketidir. Odak noktası ilaçlar ve veterinerlik ürünleridir.

DEVA ilaç fabrikasının sahibi kim?

DEVA Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Philipp Haas; St. Gailen Ekonomi Üniversitesi’nden İşletme Yönetimi, Hukuk ve İşletme Yönetimi alanında bankacılık alanında uzmanlaşarak yüksek lisans derecesi aldı. Almanca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca ve Türkçe’ye akıcı bir şekilde hakimdir.

DEVA hangi ilaçları üretiyor?

Bu ürünler arasında; Sıvı, yarı-katı, katı sefalosporin, penisilin, hormonal ve inhalasyon ürünleri, katı onkoloji, sıvı onkoloji, hayvan sağlığı ürünleri, aktif ilaç bileşenleri, ampuller, sıvı ve liyofilize flakonlar ve göz damlaları ve BFS teknolojisine sahip tıbbi ampuller ile steril enjeksiyon ürünleri yer almaktadır.

DEVA ilaç İsrail malı mı?

1958 yılında faaliyetlerine başlayan DEVA Holding, Türkiye’nin köklü ilaç üreticilerinden biridir.

DEVA ilaç kaçıncı sırada?

Tüm bu zorlu koşullara rağmen DEVA Holding olarak 2022 yılında IQVIA verilerine göre kutu bazında %5,0 pazar payıyla 3., TL bazında ise %2,6 pazar payıyla 6. sırada yer alarak yılı başarıyla kapattık. DEVA olarak 64 yıldır herkesin sağlıklı yaşama erişimini sağlamak için çalışıyoruz.

DEVA hangi ülkenin?

ÇÖZÜM. 1958 yılında faaliyetlerine başlayan DEVA Holding, Türkiye’nin köklü ilaç üreticilerinden biridir. Ana faaliyet alanı insan ilaçları ve hammaddeleri üretimi ve pazarlaması olan DEVA Holding, ayrıca veteriner ilacı, kolonya ve tıbbi ampul üretmektedir.

Deva ilaç kime satıldı?

DEVA Holding’in çoğunluk hisseleri EastPharma’ya devredildi.

Deva Holding ne zaman halka arz oldu?

GünlükŞirket adıDEVA HOLDİNG A.Ş.Kayıtlı sermaye500000000Halka arz tarihi24.03.1986İlk işlem tarihi24.03.1986

Deva ilaç boykot mu?

Deva Holding CEO’su Philipp Haas: “Eczacıların stok kayıpları karşılanacak.” Sağlık Bakanlığı’nın ilaç fiyatlarını düşürme uygulamasına “Zararlarımız karşılanmıyor” diyerek karşı çıkan ve boykot başlatan eczacıların talebi, eczacıların hissedarı olduğu üretici şirket tarafından reddedildi.

Türkiye’nin en büyük ilaç firması hangisi?

Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi AŞ. Abdi İbrahim İlaç San. ve Tic.

DEVA Holding’in kaç çalışanı var?

Çerkezköy ve Kartepe’de toplam 151.551 m² arazi üzerinde 67.242 m² kapalı alana sahip 3 üretim tesisi ve 2.800’ü aşkın çalışanı ile sektöründe 43. sırada yer almaktadır.

Türkiye’de kaç tane ilaç fabrikası var?

Sektörde 300’e yakın firma var, bunların 42’sinin üretim tesisi var. 56 yabancı sermayeli firmanın 14’ü kendi tesislerinde üretim yapıyor. Bugün dünyada birkaç ülkede Dünya Sağlık Örgütü (GMP) kurallarına göre çalışan bir ilaç endüstrisi var.

DEVA Holding’in sahibi nereli?

1967 yılında Ankara’da doğdu.

Parol İsrail malı mı?

Atabay İlaç Şirketi Apotheker Ö. 1939 yılında Kemalettin Atabay tarafından İstanbul’da kuruldu.

DEVA Holding nerelerde var?

Çerkezköy ve Kartepe olmak üzere 2 ayrı lokasyonda 3 üretim tesisi bulunan DEVA, toplam 151.551 m² arazi üzerine kurulu 67.242 m² kapalı alana sahip tesislerinde, yenilikçi ve farklı ürünleri yüksek kalite deneyimiyle sunma ve herkesin sağlıklı yaşama küresel ölçekte erişebilmesini sağlama hedefiyle yarışıyor…

DEVA hisse kime ait?

DEVA Holding’in çoğunluk hisseleri EastPharma’ya devredildi. Philipp Haas Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

DEVA temettü veriyor mu?

Evet, DEVA temettüleri yıllık olarak ödenir. Hisse başına son temettü 0,25 TRY idi. Temettü getirisi (TTM) % bugün 0,39%’dur.

DEVA Holding ne zaman halka arz oldu?

GünlükŞirket adıDEVA HOLDİNG A.Ş.Kayıtlı sermaye500000000Halka arz tarihi24.03.1986İlk işlem tarihi24.03.1986

DEVA Holding boykot mu?

DEVA HOLDİNG’DEN AÇIKLAMA Sağlık Bakanlığı’nın ilaç fiyatlarını düşürme uygulamasına “Zararımız karşılanmıyor” diyerek karşı çıkan ve boykot başlatan eczacıların talebi, eczacıların da ortak olduğu üretici şirket tarafından reddedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Tombul Escort