İçeriğe geç

Saçı Açmak Için Hangi Oksidan

Açıcıya hangi oksidan kullanılır?

Saç renginizi açmak ve 2-3 tona kadar daha açık bir görünüm elde etmek istiyorsanız, %9 30 hacimli oksidan sizin için yeterli olabilir. Bulabileceğiniz en yüksek oksidan oranı 40 hacimdir. 40 hacimli oksidan %12 konsantrasyonda mevcuttur ve koyu saçları en açık tona kadar açmanızı sağlar.

20’lik oksidan hangi renklerde kullanılır?

20 yüzde Volum saçtaki beyaz telleri yüzde 100 boyar. Aynı tonda boyamak veya saçı 1-2 tona bölmek için kullanılır. Bu, beyaz miktarına bağlı olarak yarım ton değişebilir. Ana renk ve ana renge yakın renkler kullanılmalıdır.

60 volüm oksidan saçı ne kadar açar?

Açıcı için 50 gr. 60 ml. oksitleyici krem ​​yeterlidir. İsteğe bağlı olarak oksitleyici oranı 1/1.5 (1 birim açıcı – 1.5 birim oksitleyici) oranında artırılabilir. Saç boyası kullanımını hesaba katarak saçınız için ne kadar açıcının yeterli olduğuna karar verebilirsiniz. 50 gr. açıcı ve 60 ml.

Oksidan ile saç rengi nasıl açılır?

Saçınızı açın ve tarayın. Öncelikle saçınızı kaç ton açmak istediğinizi belirleyin ve buna göre boya-oksidan karışımını hazırlayın. Karışım homojen hale gelene kadar karıştırın ve saç boyası fırçası yardımıyla uçlarından başlayarak saçınıza uygulayın.

30’luk oksidan ne işe yarar?

30 Vol. Oksitleyici: Saçları 2-3 tona kadar açmak için, 40 Vol. Oksitleyici: Saçları 3-4 tona kadar açmak ve aydınlatıcı ve balyaj uygulamaları için tercih edilmelidir.

10 Volume oksidan Ne İşe Yarar?

Morfose 10 Oksidan Krem 10 Hacim boyayı aktive eden kremsi bir sıvıdır.

Saç açıcı kaç volüm olmalı?

Açma ve boyama için 20-30’luk, asi saçlar için ise 40’lık hacmi tercih edebilirsiniz. (Tavsiye edilir.) Doğal saçlar kolay açılan bir yapıya sahip olduğundan az miktarda (20-30 vol.) oksitleyici kullanılması tavsiye edilir.

Açıcı saçta ne kadar kalmalı?

Saç açıcıyı saçınızın açılma seviyesine bağlı olarak 15-20 dakika açık bırakabilirsiniz. Saçınızı yıkadıktan sonra 2-3 hafta bekleyerek yeni tonunuzu uygulayabilirsiniz. Çok koyu renkler denemek istiyorsanız saç açma önerilmez.

2 Tüp boyaya 1 oksidan olur mu?

İkinci renk için ek oksitleyici satın almanız gerekebilir. Karışımın koyu olmasını istiyorsanız, her iki tüpü aynı anda oksitleyiciye dökebilirsiniz.

Evde koyu renk saç nasıl açılır?

Saçınızı hem beslemek hem de açmak istiyorsanız, iki yemek kaşığı zeytinyağı, bir yemek kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı tarçın tozunu karıştırarak saç açma tedavisini saçınıza uygulayın. İsterseniz bu karışıma saç kremi de ekleyebilirsiniz. Gece boyunca bekletip ertesi gün durulayabilirsiniz.

Saç açmaya nereden başlanır?

Ayrıca saçınızda renk farkı oluşmaması için boyama işlemine köklerden başlamalısınız. Daha sonra kalan rengi saç uçlarınıza doğru uygulamaya başlayabilirsiniz.

Saç açıcı nasıl hazırlanır?

30 gram Morfose saç açıcı toz, 60 ml Morfose oksitleyici krem ​​ve saç kremi yağını metal olmayan bir kaba koyun ve homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Hazırlanan karışımı bir fırça yardımıyla saçınıza uygulayın. İstenilen bekleme süresi 30-50 dakika arasındadır.

Saçı koyulaştırmak için hangi oksidan kullanılır?

Inoa 10 Vol. Oksitleyici: Saç rengini koyulaştırmak için kullanılır. Inoa 20 Vol. Oksitleyici: Beyazları kapatmak, saç rengini 1-2 ton açmak ve saçı aynı tona boyamak için kullanılır.

Oksidan saçı kaç ton açar?

Oksitleyici: Beyaz saçları kapatmak, saçları 1-2 ton açmak/koyulaştırmak ve saçları aynı tonda boyamak için tercih edilmelidir. 30 Vol. Oksitleyici: Saçları 2-3 tona kadar açmak için tercih edilmelidir.

Saçımı boyadım çok koyu oldu nasıl açarım?

Karbonat yapın: Bu, saçınızdaki koyu rengi gidermenin doğal bir yoludur. 1/2 su bardağı (120 ml) karbonatı 1/2 su bardağı (120 ml) suyla karıştırarak bir macun yapın. Bu macunu saçınıza uygulayın, 15 dakika bekletin, ardından sıcak suyla durulayın. İstediğiniz rengi elde edene kadar istediğiniz kadar tekrarlayın.

Saç açıcı ne ile karıştırılır?

Saç renginizi boya kullanmadan açmak için doğal yöntemi seçtiğinizde, saçlarınız her zaman daha az hasar görecektir. Papatya suyu, limon suyu, elma sirkesi kullanarak veya bal, tarçın ve karbonat gibi malzemelerle karıştırarak saç renginizi boya olmadan açabilirsiniz.

Hangi oksidanı kullanmalıyım?

Oksitleyici: Saç koyulaştırma işlemleri ve teknik uygulamalar için 20 vol. Oksitleyici: Beyaz kapatma, saçı 1-2 ton açma/koyulaştırma ve aynı tonda boyama için tercih edilmelidir. 30 vol. Oksitleyici: Saçı 2-3 tona kadar açmak için tercih edilmelidir.

Kuaförler hangi açıcıyı kullanıyor?

Saç açıcılar için en iyi markalar ve ürünler Schwarzkopf’un Blondme açıcısı ve Wella’nın Blondor açıcısıdır. Bu iki ürün özellikle kuaförler tarafından önerilen açıcılardır. Profesyonel ürünler oldukları için güvenle kullanılabilirler. Kullanım talimatlarını okuyup uygulayarak mükemmel sonuçlar elde edilir.

20 Volüm oksidan Yüzde Kaç?

20 Volume oksitleyici krem ​​%6’dır. Beyazları kapatmak ve bir tona kadar açmak için kullanılır. Saç renginizi 1 tona kadar açmak istiyorsanız %6 oksitleyici kremleri kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir