İçeriğe geç

Satürn Hangi Burcu Etkiler

Satürn hangi burçta zarardadır?

Aile kurumu ön plana çıkıyor. Satürn Yengeç burcunda dezavantajlı. Satürn’ün Yengeç burcundaki dezavantajı, duygusal olarak çok hassas olmanıza neden oluyor.

2024 Satürn hangi burçta?

Satürn 2024’te Balık burcunda. Zaman değişiyor, çağlar değişiyor ve değişen zamana uygun davranarak kendimizi yenilememiz gerekiyor. Karma efendisi Satürn yine Balık burcunda, karma, bitişler ve sonuçları anlatan ve bize kapanış zamanının geldiğini işaret eden bir burç.

Satürn hangi burçta güçlüdür?

Oğlak burcunda yer alan Jüpiter, bulunduğu yaşam alanıyla ilgili gecikmelere ve sorunlara yol açabilir. Oğlak ve Kova burcunda yer alan Satürn ise güçlü bir konumdadır ve vaat ettiklerini yüzde 100 performansla sunar.

Satürn şu an hangi burçta?

Satürn Balık burcuna geçiyor. Zaman diliminize bağlı olarak, Satürn 7 ve 8 Mart 2023’te Balık burcuna girecek. Satürn’ün burçtaki konumu, toplum olarak bir gerçeklik kontrolü yapmaya ve daha fazla sorumluluk almaya zorlandığımızı gösteriyor.

Satürn hangi hastalıkları temsil eder?

Satürn uzun ömürlülüğü, sevgiyi, şefkati, çelik ve madencilik endüstrilerini, kanser, bacak ağrısı gibi hastalıkları vb. temsil eder. 24 Eylül 2023 Satürn uzun ömürlülüğü, sevgiyi, şefkati, çelik ve madencilik endüstrilerini, kanser, bacak ağrısı gibi hastalıkları vb. temsil eder.

Satürn hangi evde zararlı?

8. Evdeki Satürn Satürn 8. evdeyse, finansal yükler ve vergiler getirir. Kişi başkalarının kaynaklarını kullanmak zorunda kalabilir. Satürn zayıfsa, kişinin eşi finansal olarak zayıf olabilir. Aynı zamanda, bu yerleşim kişinin sağlığı üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir.

2024 en şanssız burç hangisi?

2024 yılında en şanssız burçlar ise toprak ve su elementlerine sahip Boğa, Yengeç ve Akrep burçları olacak.

Jüpiter 2024’te hangi burçta?

28 Ekim 2022: Balık (Jüpiter Rx) 01:10’da. 20 Aralık 2022: Koç 09:32’de. 16 Mayıs 2023: Boğa 01:20’de. 25 Mayıs 2024: İkizler 07:14’te.

2025 Satürn hangi burçta?

Satürn, Mayıs 2025’te Neptün ile birlikte Koç burcuna giriyor.

Ölüm evi hangisi?

8. ev, ölüm evi, aynı zamanda ölme evresiyle de ilişkilendirilir. Antik çağlarda, gün batımı sekizinci evde başlardı. Güneş bu evrede etkisini kaybettiği için, insanın ölümden önceki işe yaramazlığıyla karşılaştırılır; bu nedenle, 8. ev yeraltına açılan kapı olarak kabul edilir ve ölüm ve cehennemle ilişkilendirilirdi.

Satürn neyi temsil ediyor?

Astrolojide Satürn, hayatımız boyunca yapılandırdığımız konuları, bu yapıyı yaratma şeklimizi, tarzımızı, yollarımızı ve araçlarımızı gösterir. İş ve kariyer hakkında bilgi sağlar. Satürn’ün bulunduğu ev ve alan en zor konuları temsil edebilir.

Satürn hangi burcu temsil eder?

Satürn, Oğlak burcunun yönetici gezegenidir. Satürn, sınırlama, disiplin, sorumluluk ve hırsla ilişkilendirilir. Bu gezegen, Oğlak burcunun güçlü, hırslı, çalışkan ve disiplinli enerjisini yönetir. Oğlaklar, geleneksel, kararlı, güçlü iradeli ve pratik bir karaktere sahiptir.

Satürn balıktayken ne olur?

Satürn-Balık seyri aynı zamanda kendini ifade edememeyi de ön plana çıkarır. Büyük sonlar, bitişler, kopuşlar, kavşaklar ve hepsinden önemlisi yavaş giden her şey, onlara hızlanmaları için baskı yapacaktır. Bu, zayıf tutarlılığa sahip bir göksel olaydır. Satürn’ün yapısı ve gücü, dikkatle saygılı olmayı ve sorumlu konuları ele almayı emreder.

Satürn retrosu ne zaman 2024?

İş hayatımızda kontrolü ele almak istiyoruz. Satürn Retrosu 29 Haziran – 15 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

Satürn döngüsünde ne olur?

Satürn yörüngesini 29’unda tamamlıyor.

Satürn kötücül mü?

Satürn her zaman doğal bir kötücüldür çünkü karmik bir gezegendir ve insanlar yaklaşan karmaları (कर्म) nedeniyle doğmaya devam eder. Satürn tüm günahları (पाप) cezalandırır ve kişi o süre zarfında acı çekmek zorunda kalır, bu yüzden deneyimi acı verici hale gelir, bu yüzden kötücül olarak kabul edilir. 19 Haziran 2024 Satürn her zaman doğal bir kötücüldür çünkü karmik bir gezegendir ve insanlar yaklaşan karmaları (कर्म) nedeniyle doğmaya devam eder. Satürn tüm günahları (पाप) cezalandırır ve kişi o süre zarfında acı çekmek zorunda kalır, bu yüzden deneyimi acı verici hale gelir, bu yüzden kötücül olarak kabul edilir.

Satürn ileri gidince ne olur?

Satürn ilerledikçe, hissettiğiniz acıyı doğrudan iyileştirir ve daha iyimser bir gelecek düşünmenizi sağlar. Manevi olarak, geçmiş borçlar artık ödeniyor ve karmik denge test ediliyor. Bundan sonra, mutlu ve başarılı ilişkilere doğru ilerleyebiliriz.

Ölüm evi hangisi?

8. ev, ölüm evi, aynı zamanda ölme evresiyle de ilişkilendirilir. Antik çağlarda, gün batımı sekizinci evde başlardı. Güneş bu evrede etkisini kaybettiği için, insanın ölümden önceki işe yaramazlığıyla karşılaştırılır; bu nedenle, 8. ev yeraltına açılan kapı olarak kabul edilir ve ölüm ve cehennemle ilişkilendirilirdi.

Satürn neyi etkiler?

Satürn geçmiş yaşamınızdaki döngüleri ve mevcut yaşamınızdaki aileniz, babanız veya otorite figürleriyle nasıl geçindiğinizi temsil eder. Bu alanda telafi etmeniz gerekiyorsa, deneyimlerinize farklı bir perspektiften bakmanız gerekebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir